Akaryakıt almadan önce bunu yapana 200 TL iade! Yakıtı ucuza getiren kampanya

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Shell istasyonlarında geçerli bir kampanya duyuruldu. Shell istasyonlarında geçerli olacak. İşte kampanyanın tüm detayları haberimizde...

Akaryakıt almadan önce bunu yapana 200 TL iade! Yakıtı ucuza getiren kampanya

Araç sahipleri akaryakıt alımlarında 200 lira tasarruf etme imkanına sahip. Akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışların araç sahiplerinin bütçelerini etkilemesi nedeniyle sürücüler dikkatini akaryakıt fiyatlarındaki indirim haberlerine çevirdi. Detaylar haberimizde...

banka

SHELL İSTASYONLARINDA YENİ KAMPANYA: 200 TL MAXİPUAN KAZANMA ŞANSI!

Akaryakıt alımlarında avantaj arayanlara müjde! Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Türkiye İş Bankası'nın Maximum kart sahiplerine özel iş birliğiyle Shell istasyonlarında harcama yaparak para kazanmanın tam zamanı. Bu kampanya 1 Nisan'dan 15 Mayıs'a kadar sürecek ve herkesin cebine daha fazla MaxiPuan koymak için ideal bir fırsat sağlayacak.

KAMPANYA DETAYLARI: YOL ARKADAŞINIZ MAXİPUAN İLE SHELL'DE TASARRUF ZAMANI!

KAMPANYA KATILIMI: Kampanyaya katılmak oldukça basit. İşCep veya Maximum Mobil uygulamasının “Kampanyalar” bölümüne giderek ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli.

KAMPANYA KOŞULLARI: Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir. Değeri 750 TL ve üzeri olan her dört motor yakıtı veya benzin alımında bir kez ve farklı günlerde yapacağınız her 4 alışverişte 200 TL MaxiPuan kazanma şansı elde edeceksiniz.

KULLANILABİLİR KARTLAR: Banka Maximum'da kampanyaya Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, ATM kartları ve Maxipara kartları katılabilmektedir.

KAMPANYA DIŞI İŞLEMLER: Ticari banka ve kredi kartları, Vadematik kartları, komisyonsuz kartlar kullanılarak yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iadeleri, maksimum POS cihazları üzerinden görüntülenen yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir.

MAXİPUAN KULLANIMI VE SON KULLANMA TARİHİ

ÖDÜL KULLANIMI: Kazanılan MaxiPuan'lar yalnızca Max sözleşmesi kapsamında Shell istasyonlarında yakıt satın almak için kullanılabilir. MaxiPuanlar karta 21 Mayıs 2024 tarihinde yüklenecek olup, son kullanma tarihi 30 Haziran 2024'tür.

KULLANIM LİMİTİ: Her müşteri kampanyadan 1 kez faydalanarak 200 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilir.